goed contact

middenstipje
Hebt u een vraag of wilt u een situatie voorleggen?
Zowel telefonisch als per mail kunnen wij u snel van dienst zijn.

U wordt zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen één dagdeel teruggebeld. U gaat geen verplichtingen aan, maar krijgt direct de bijstand die u nodig heeft. Een eerste kort advies, inschatting van uw kansen of suggestie voor uw volgende stap; dat kunt u verwachten. U weet direct waar u aan toe bent. Uw belang is gediend, op uw moment.

De Goede Bestuursrecht is gevestigd te Groningen, waar wij u desgewenst graag op afspraak ontvangen.

bezoekadres

Sylviuslaan 3, 9728 NS GRONINGEN

openingstijden

(op afspraak)
maandag - vrijdag
9:00 - 18:00 uur
weekend in overleg

email

degoede@degoedebestuursrecht.nl

telefoon

085 - 130 24 30

fax

0595 - 854 569

post

Postbus 48
9950 AA WINSUM

algemene voorwaarden

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van De Goede Advocatuur en Consultancy van toepassing, waarin een aansprakelijkheidsbeperking is opgenomen. Duidelijkheid telt.

Deze algemene voorwaarden kunt u via de onderstaande knop raadplegen, maar worden u op verzoek ook kosteloos schriftelijk toegezonden.

 

klachtenregeling

Wij doen ons best u zo goed mogelijk bij te staan en communiceren zo vaak als nodig over de voortgang van uw zaak en over uw wensen. Als u onverhoopt niet tevreden bent, vernemen wij dat graag.

 

privacyverklaring

Wij respecteren uw persoonsgegevens en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of anderszins wordt verkregen vertrouwelijk wordt behandeld. Wij voldoen daarbij aan de verplichtingen zoals die voortvloeien uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)